Zajímalo by mě, jaké mají ostatní zkušenosti s odezvou příkazů pro tiskárnu. Běžně cokoliv udělám trvá třeba 5 - 15 vteřin, než se na tiskárně provede. Rozumím tomu, že to lítá online, ale například OctoEverywhere vám zpřístupní Mainsail vzdáleně, a reakce jsou naprosto okamžité.
Já jsem na gigabitové optice, takže rychlost internetu není úzké hrdlo.
Dovedu si představit, že pár vteřin trvá, než “vše proběhne přes internety”. Podíváme se na to, určitě by nemělo být zpoždění větší než 1-3 vteřiny. Můžu kdyžtak poprosit jen o doplnění/ujištění, co přesně za příkaz pošlete? Tj. předpokládám, že se jedná o Klipper tiskárnu a v detailu tiskárny použijete “terminál”, do něj napíšete příkaz a potom trvá 5-15 vteřin, než se výstup příkazu zobrazí zpět v terminálu?
Napadá mě, že ty možná používáš “test” verzi? Minulý týden jsme jí spustili oproti produkčnímu prostředí a tím došlo k výraznému zrychlení. Pustili jsme do testovacího prostředí poslední dobou moc uživatelů a přestalo to stíhat . Nyní by to mělo být už ok. Ale kdyby se ti něco nezdálo, dej nám prosím vědět!